vineri, 22 iulie 2011

sâmbătă, 19 martie 2011

Cununia religioasa - decor de neuitat

Cununia religioasa, moment sacru al uniunii intre doua suflete, motiv de lacrimi de bucurie, trebuie marcata printr-un prinos de frumusete si eleganta al spatiului in care se desfasoara.
Daca spatiul va permite, va sugeram amenajarea curtii bisericii, pentru a obtine un decor idilic, de comuniune cu natura si divinitatea. Covorul rosu, arcada la intrarea in biserica, stalpi imbracati in saten alb, pe care coboara gratios flori si iedera, petale de transafiri presarate in calea mirilor, toate aceste mici detalii vor contribui la o imagine de amsamblu perfecta, iar pozele mirilor si nasilor, la iesirea din biserica, vor reliefa unicitatea evenimentului!



Aranjamente cort - Culori disponibile

Pentru amenajarea cortului de nunta, echipa noastra va pune la dispozitie o gama variata de culori si combinatii.
Pentru orice alte variante coloristice, va rugam sa ne contactati, si noi vom face tot posibilul pentru a crea exact atmosfera dorita de Dvs.
Principalele combinatii de culori puse la dispozitie in acets moment sunt:

                                                                      Alb-portocaliu

 

Alb-auriu





Alb- Grena






                                                                        Grena- Alb





                                                   
                                                                     Grena- Auriu










Nota: In toate pozele de mai sus, fundalul alb a fost utilizat doar pentru obtinerea contrastului. La aranjarea efectiva a cortului, spatele mesei mirilor va fi drapat ca in prima poza (reprezentand combinatia alb-portocaliu).

Cortul de nunta

Cortul este locul unde se va desfasura petrecerea propriu-zisa, trei zile si trei nopti, ca in povesti.
Pentru a recrea atmosfera eleganta ceruta de orice nunta, interiorul cortului va fi imbracat in totalitate, in valuri de saten si organza, in culorile alese de Dvs. Peretii si tavanul, spatele cortului (unde se afla masa mirilor si nasilor), stalpii de sustinere, sunt drapati cu eleganta, recreand atmosfera unei sali de bal.




Intrarea in cort este marcata cu o arcada, imbracata in saten si impodobita cu flori.


 Mesele si bancile nuntasilor sunt imbracate in saten, in culorile nuntii. Aranjamente de flori si lumanari plutitoare intregesc ansamblul, conferind stil si eleganta.

Nunta la tara - o experienta de neuitat

Organizarea unei nunti in spatiul satului romanesc este la fel de solicitanta (daca nu chiar mai complicata) decat o clasica nunta la restaurant, in oras, si de cele mai multe ori exista carcotasi care comenteaza ca aia sau ailalta nu a iesit cum trebuie.
Cu ajutorul echipei noastre, nunta Dvs. se va transforma intr-un eveniment de neuitat! Serviciile complete, de la inchirierea cortului si aranjamentul lui, pana la prepararea bucatelor traditionale si servirea ireprosabila a oaspetilor, vor crea atmosfera perfecta pentru un eveniment de o asemenea importanta. Tratarea fiecarei nunti ca un eveniment unicat, si personalizarea aranjamentului in functie de dorintele Dvs. garanteaza succesul fiecarui eveniment!